Back to forum.wakfu.com

By continuing to browse this website, you consent to the use of cookies, which enable us to offer you customised content and to collect site-visit statistics.
Click on this link for more information on cookies, and to customise your cookie preferences. X

Almanax 18 Descendre
Play Day
Play Day commemorates the day when Ecaflip realised that his cards could provide him with another ...

No flash

[English - Indonesia] Garuda Guild, Welcome to wakfu , we accept all player for any nation ^^
Community Helper * Member Since 2005-08-28
posté January 03, 2013, 10:37:32 | #21
I am look forward to another year working with your guild.

JerryDB (Wakfu Alliance Leader)


Lazy Bow Meow * Member Since 2013-01-12
posté January 13, 2013, 15:40:28 | #22
gw join dunk kk. baru mulai maen, gw pake class eniripsa IGN Aleqz, baru level 4 bisa ga? XD


Overweighted Chafer * Member Since 2011-08-27
posté January 17, 2013, 11:50:23 | #23

Quote (JerryDB @ 03 January 2013 10:37) *
I am look forward to another year working with your guild.

JerryDB (Wakfu Alliance Leader)

I appreciate it Jerry, we gladly working with the alliance though ill be not online for awhile..



Quote (aleqz4akm @ 13 January 2013 15:40) *
gw join dunk kk. baru mulai maen, gw pake class eniripsa IGN Aleqz, baru level 4 bisa ga? XD

Monggo boy, silahkan pm Aol, Lizarus, dkk ato join di grup FB kita biar gampang  


Lazy Bow Meow * Member Since 2013-03-26
posté March 27, 2013, 06:54:21 | #24
Absen dl yah :] Belon bisa maen sih, masih nge-update, hee.

Masih Remington/Bonta kan?

I'm in!

IGN: Starlet.
(nojudgingty)

Healer :] 


Lazy Bow Meow * Member Since 2012-03-23
posté July 28, 2013, 11:58:23 | #25
ini wakfu sebenernya prospeknya gimana yah? makin sepi peminat kah? menurut pendapat kalian gimana?

salam Sinbad
The Brurs Guild


Overweighted Chafer * Member Since 2011-08-27
posté July 28, 2013, 19:27:54 | #26
peminat menurut aku banyak , tapi kebiasaan orang indo aja yang pengen maen gratisan jadi putus di tengah jalan, untungnya Garuda udah mulai rame lagi tiap malemnya kurang lebih 8 orang maen terus
anak baru juga bnyak yang join , tapi kena kendala tadi kadang dah ngilang lagi  


Lazy Bow Meow * Member Since 2013-07-29
posté July 31, 2013, 05:06:19 | #27
Hello there all!

Salam kenal ya!

IGN: Siregar
Class: Sacrier AIR

Mohon bimbingannya ya!


posté August 18, 2013, 09:17:14 | #28
Gan, ane join guildnya y gan..

name: Souzai
class: sadida


Lazy Bow Meow * Member Since 2013-12-16
posté December 16, 2013, 21:50:03 | #29
halo...
saya mw nanya nih boleh?
ini game free apa bayar?


Lazy Bow Meow * Member Since 2014-01-12
posté March 21, 2014, 10:39:35 | #30
Rame juga ya  


Featherless Piwi * Member Since 2013-12-25
posté March 21, 2014, 11:34:09 | #31
ini servernya apa guildnya? kl remington mau dong join...saya sub intens mainnya..fogger lvl 100 =)


Narcissistic Larva * Member Since 2014-01-29
posté March 27, 2014, 09:15:02 | #32
jadi guild ini beneran ada ya?mana yg old player?
udah lv brp ni guild?kyknya terkenal di antara old player yg lain deh
hahah


posté April 12, 2014, 18:57:10 | #33
ada yang tau wakfu animenya download dimana??


Lazy Bow Meow * Member Since 2014-05-26
posté May 27, 2014, 08:36:53 | #34
guys sy baru main di wakfu...
bole ikut join jg...
main di server yg international ya?